Crema remuver pentru îndepărtarea extensiilor de gene

După purtarea pe termen lung a genelor extinse, apare întrebarea: să le corectăm sau să le îndepărtăm complet?

Dacă starea genelor necesită o corectie serioasă, este mai bine să faceți o nouă extensie.

  1. Pentru a îndepărta genele extinse, veți avea nevoie de un instrument profesional special – si un remuver  de îndepărtare.https://indigo-lashes.md/crema-gel-remover-15-ml-/#

REMOVER este cel mai sigur și mai blând mod de a îndepărta extensiile genelor, care nu provoacă alergii, iritații sau înțepături la ochi. Datorită consistenței sale dense, nu există nicio posibilitate de contact cu ochii, prin urmare agentul este numit și atraumatic.

Principiul de funcționare
Îndepărtarea cremei este utilizată în principal pentru îndepărtarea completă a extensiilor de gene după purtare timp de cel puțin 2 săptămâni. Produsul nu este utilizat pentru îndepărtarea genelor proaspăt extinse, deoarece Datorită compoziției foarte blânde, lipiciul proaspăt pur și simplu nu se va dizolva.

Produsul este o substanță densă, cremoasă. Consistența groasă vă permite să reduceți consumul și, conform recenziilor maestrilor, un îndepărtant de cremă durează de 2 ori mai mult decât unul cu gel.

Eliminarea cremei conține uleiuri grase, ingrediente active de îngrijire și solvenți ușori care dizolvă complet baza adezivă.

Timpul de expunere este de 3-5 minute.

Avantajele unui demachiant de cremă
1. Convenabil de utilizat, nu se răspândește și se lipeste bine de gene.
2.Economică, puteți controla cantitatea de produs în timpul aplicării.
3. Sigur pentru genele naturale.
4. Nu irită pielea.
5 Eficace, dizolvă complet lipiciul.
6. Are un efect blând și, potrivit pentru pleoapele sensibile.
De ce aveți nevoie pentru a elimina extensiile de gene
Pentru a îndepărta genele cu crema, veți avea nevoie de:

  1. REMUVERUL REVOLUTIONAR –  SMIRNOVA LASHES
  2. MicrobRUSH;
  3. Apă micelară (tonic) și tampoane de bumbac;
  4. Patchuri;
  5. Spatulă din lemn;
  6. Pensete curbate sau penseta dreapta.
    Cum se folosește crema remuver…
    —În timpul procedurii, clientul se află în poziția „culcat”, deși unii tehnicieni sunt mai confortabili dacă clientul stă.
  1. Îndepărtați machiajul și tratați genele cu  apă micelară.
    2. Aplicați patch pe genele inferioare (opțional, dar recomandat ca protecție suplimentară împotriva contactului accidental cu pielea).
    Folosind o microbrush, ., aplicați o cantitate mică de îndepărtare de-a lungul întregii baze de rădăcină a genelor, lucrând prin fiecare rând și încercând să acoperiți toate genele.
    Crema se aplică numai pe zona de lipire a genelor naturale și artificiale, deoarece crema, ca orice alt agent de îndepărtare, este un solvent.
    O spatulă din lemn poate fi utilizată ca suport pentru o mai bună aplicare și distribuție a dispozitivului de îndepărtare.
    Caracteristicile cremei – consistența ei groasă. Nu se răspândește, va rămâne și va funcționa doar acolo unde îl puneți. Prin urmare, încercați să distribuiți cu atenție produsul pe întreaga zonă de lipire.
    Tratați ambele pleoape în acest fel și lăsați crema să acționeze 5 minute. Timpul de reacție poate varia în funcție de perioada de extensie: adezivul vechi se va dizolva mai repede decât adezivul proaspăt. Clientul își poate deschide ochii pe durata expunerii, dar pentru siguranță completă, cereți-i să le țină închise.
    Rezistând la timpul acordat, folosind o pensetă curbată, apucați ferm și ușor baza genelor și începeți să îndepărtați firele de păr artificiale, ca și când ați trage și rotiți ușor pensetele spre dvs. Genele vor fi foarte ușor de separat și rămân pe pensete, deoarece În acest timp, îndepărtarea a dizolvat complet lipiciul. În același timp, încercați să îndepărtați crema rămasă.
    Trebuie să îndepărtați genele ușor, fără efort și smucituri ascuțite, cu mișcări ușoare. Penseta nu trebuie închisă bine.
    Pentru comoditate, puteți folosi 2 pensete sau puteți îndepărta genele cu microbrush. Potrivit experților, este convenabil și mai rapid să lucrați cu penseta.
    Îndepărtați resturile de îndepărtare cu un betisoe de bumbac și degresant și ștergeți pleoapele cu apă micelară sau produse speciale de îngrijire.
    După aceea, puteți cere clientului să se spele și să clătiți bine genele cu apă curentă.
    Ca rezultat, fără roșeață, iritație, disconfort sau deteriorarea genelor – rapid și ușor.

Precauții
Încercați să nu vă atingeți pielea. Nu va exista durere, dar nici nu va aduce niciun beneficiu.
În caz de contact accidental cu membranele mucoase, clătiți imediat bine ochiul cu apă curentă.
Respectați regulile de păstrare a cremei și nu utilizați după data de expirare.
Nu utilizați creme dubioase și agenți de îndepărtare ieftini în munca dvs. Produsele cu adevărat sigure și sigure pot fi achiziționate numai de la mărci premium și de lux.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

VREAU SĂ COLABOREZ CU INDIGO