Logo

Articole

30.10.2020
Curba L.LD.LC.M - în extensii de gene - cum o folosim corect

Dacă clientul dvs. dorește să obțină un efect neobișnuit la extinderea genelor, dacă are o anatomie specială a feței, forma ochilor are nevoie de corectare, cu siguranță i se vor potrivi genele cu o îndoitură L.

O astfel de îndoire a fost creată pentru a surprinde, deoarece nici o îndoire standard nu este capabilă să creeze Asemenea minuni ale transformării.

Extinderea cu fire artificiale cu o formă atât de neobișnuită îi va conferi aspectului mai multă expresivitate și profunzime, va regla efectiv forma și dimensiunea ochilor și, în cele din urmă, va face o impresie de durată asupra celorlalți.

Curba L a fost folosită cu mult timp de către producătorii de gene din întreaga lume, dar este necesar să cunoaștem caracteristicile acestor cilii și subtilitățile de a lucra cu ea.

15.10.2020
Tipuri de gene pentru extensie - curbe, lungime, grosime, cum să alegeți după tipul de ochi

Eficacitatea extensiei genelor depinde de selectarea corectă a materialelor. 

Atunci când alegeți, trebuie să luați în considerare producătorul, culoarea, lungimea, grosimea îndoirilor genelor, concentrându-vă pe incizia și nuanța ochilor. Dacă doriți să aflați ce tipuri de gene există și care sunt mai bune de alungit, citiți articolul nostru.

05.10.2020
Întrebari frecvente

- Cât material se cheltuie pentru extensiile de gene?

Extensii de gene 18 benzi, extensie clasică - 8 persoane în medie. Extensii volume - 6 clienți. Rețineți că paletele noastre au numărul maxim de gene pe bandă, ceea ce crește numărul de proceduri.

5 ml lipici - suficient pentru o medie de 20 de proceduri. Depinde de viteza maestrului și de durata de reîmprospătare.

Materiale suplimentare: demachiant, degresant, primer, microbrush, aplicatore, patchiuri / benzi pentru fixare, perie de unică folosință,  produse de unică folosință (cearșafuri,bonete, prosoape, măști).
- De unde să cumpărați materiale pentru extensia genelor?

Întreaga gamă de materiale pentru extensia genelor este prezentată în magazinul nostru online și este disponibilă pentru comandă.

Puteți cumpăra materiale în orice mod convenabil:

Online prin coș  cumpărați cu 1 clic;
Prin numerele de telefon indicate pe site.+37360204482
Cumpărătorii din Chișinău pot ridica comanda la st. Nikolay Dimo ​​12, 1A, birou.

Programul de lucru al magazinului Luni-Vineri: 9.00-18.00, Sâmbătă: 10.00-15.00. Asigurați-vă că verificați în avans disponibilitatea mărfurilor.

- Cum se testează lipiciul de extensie a genelor?

Este posibil să se stabilească dacă lipiciul s-a deteriorat odată cu termenul de valabilitate expirat. Este imposibil de observat prin miros că lipiciul s-a deteriorat.

Înainte de sosirea clientului, puteți testa preparatul pentru aderență și vâscozitate. Adezivul proaspăt nu își schimbă culoarea după uscare.

Acordați întotdeauna atenție datei de expirare și condițiilor de depozitare. Atunci când este depozitat corect și nedeschis, adezivul are aceleași performanțe pe toată durata de valabilitate a producătorului. În ceea ce privește calitățile adezive, mirosul și consistența, nu există nicio diferență între lipici în prima lună după producție și care ar trebui să expire într-o săptămână.

Nu recomandăm insistent utilizarea unui produs expirat.
- Cât de des se schimbă lipiciul pentru extensia genelor?

După deschidere, se recomandă schimbarea lipiciului cel puțin o dată la 1-2 luni. Cu utilizare intensivă sau vara - 1 lună. Pentru a actualiza lipiciul la timp, lipiți un autocolant cu data de deschidere pe tub. Adezivul nu poate fi utilizat mai mult de perioada specificată de producător.

Adezivul închis în ambalajul original poate fi păstrat timp de 4-6 luni.

- Cum se verifică adezivul pentru alergii?

Pentru a verifica reacția clientului la adeziv, efectuați un test de alertă cu o zi înainte de procedură. Pentru a face acest lucru, este suficient să extindeti câteva gene  cu ajutorul acelor preparate care vor fi utilizate pentru extensie. Dacă nu apare o reacție alergică în decurs de o zi, puteți efectua în condiții de siguranță o extensie completă.

A doua modalitate de a verifica dacă sunteți alergic la lipici pentru gene este să aplicați o cantitate mică de produs pe încheietura mâinii sau pe pliul interior al brațului.

Vă recomandăm să faceți cu siguranță un test de intoleranță individuală la lipici, dacă știți din timp că clientul este alergic, chiar dacă extindeți genele cu lipici hipoalergenic.

- Cum se manifestă alergia la maestru

Alergia  se manifestă sub formă de diferite simptome: roșeață a pleoapelor, congestie nazală și umflarea membranelor mucoase, curgerea nasului, tuse, durere în gât, umflarea pleoapelor și iritații, mâncărime, rupere, dureri de cap, erupții pe față.

Orice adeziv pentru extensia genelor conține cianoacrilat, care este responsabil pentru lipiciositatea lipiciului. Vaporii de cianoacrilat generați în timpul polimerizării lipiciului pot provoca alergii. Substanța tinde să se acumuleze în organism, ceea ce duce uneori la o reacție alergică , care lucrează constant cu lipiciul.

Cum să minimizați efectele nocive ale lipiciului asupra corpului:

Aerisiți regulat camera înainte și după procedură;
Instalați un umidificator și un purificator de aer;
Încercați să purtați un  respirator care vă va acoperi nasul și gura, va filtra aerul și vă va proteja respirația.
Cumpărați un neutralizator de lipici - deschideți doar un borcan de gel și așezați-l lângă lipici;
Schimba lipiciul.
- De ce lipiciul pentru gene devine alb?

Adezivul poate deveni alb (acoperit cu un strat alb)  dacă picurați o picătură pe folie.

Înflorirea albă pe genele extinse poate apărea dacă o lacrimă ajunge pe lipici. În acest caz, maeștrii recomandă tratarea genelor cu un degresant sau pur și simplu așteptați și spălați când lipiciul s-a solidificat complet.

Pete albe lângă vârful tubului pot apărea dacă capacul nu este închis suficient de bine.

28.09.2020
Desptre Pintete

Penseta pentru extensii de genel este un asistent fidel, prieten și mâna dreaptă.

Dar numai instrumentul potrivit ajută cu adevărat la crearea unei munci decente.

La ce ar trebui să fii atent mai întâi atunci când alegi o pensetă?

Calitatea oțelului
Asigurați-vă sa  întrebați producătorul din ce material este fabricat instrumentul. Pensetele bune sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ceea ce le oferă un mare avantaj - o durată lungă de viață. Metalul trebuie să aibă o grosime suficientă, să nu se deformeze .

Închiderea în partea de apucare
Când alegeți o pensetă, încercați să o strângeți așa cum ați face în mod normal atunci când vă apucați genele. Nu ar trebui să simtiti  niciun disconfort în mână - nu trebuie să  strângeți mâna pentru a închide.

Închidere la vârfuri
Încercați să luați o singură genă falsă cu o pensetă. Instrumentul trebuie să se închida foarte bine la vârf. În acest caz, „buzele” pensetelor ar trebui să fie la același nivel.

Defecte
Penseta nu trebuie să aibă așchii, așchii sau alte defecte. Toate acestea sugerează că instrumentul este defect și nu a trecut testele suficiente în timpul producției. Vă rugăm să rețineți că defectele sunt cea mai frecventă problemă atunci când alegeți o pensetă, așa că nu ezitați să studiați cu atenție instrumentul.

Calitatea acoperirii
Desigur, uneori doriți să diluați zilele de lucru cu culori de pensete interesante. Dar este important să ne întrebăm care este calitatea stratului de acoperire. Este suficient să aruncați o privire atentă asupra instrumentului care vi se oferă. O acoperire de calitate slabă se va dilua rapid, deoarece instrumentul parcurge un drum foarte lung înainte de a intra în vitrină. În timpul acestei călătorii, acoperirea slabă va fi cu siguranță deteriorată.
Pensete bune! CERTIFICATE DE AGENTIA AGP – INDIGO PROFESSIONAL

 

25.09.2020
Secretele de lucru cu Activatorul (BOOSTER)

Evident, lucrul lipiciului depinde de respectarea condițiilor necesare de umiditate și temperatură a aerului din cameră.

Dar ce să faci într-o situație în care nu poți influența umiditatea insuficientă din cameră sau ai cumpărat adeziv care era prea lent pentru tine?

Folosiți un activator de lipici.

Accelerează viteza de polimerizare a lipiciului, crescând astfel viteza de aderență și prelungind durata de purtare  a genelor.

De asemenea, datorită polimerizării mai rapide a preparatului, clientul nu are disconfort la extensie .

Când utilizați un activator de lipici, nu este necesar să utilizați suplimentar un nebulizator și un ventilator, este suficient să aplicați activatorul de lipici pe gene înainte de procedură.

Cum se utilizează corect activatorul de lipici?

Preparatul se aplică după tratamentul genelor cu un degresant și primer.

Activatorul de lipici este, de asemenea, aplicat cu o microbrush s-au aplicator pe genele naturale la baza lor.

Preparatul trebuie lăsat să se usuce câteva secunde și apoi puteți începe să lucrați.

Maeștrii au observat că activatorul prelungește semnificativ purtarea genelor.

21.09.2020
Alergie în extensie de gene

În 99% din cazuri, apariția complicațiilor în timpul extinderii are loc din vina muncii neprofesionale a maestrului. 

Conform statisticilor, o reacție alergică la extensiile de gene apare o dată la 100. 

Procedura este complet sigură dacă masterul lucrează pe materiale premium fabricate cu materii prime de înaltă calitate, au fost testate și au certificatele corespunzătoare și urmează tehnologia de extensie.

Cauzele alergiilor în extensii de gene
Extensiile de gene, plasturii și produsele precum îndepărtarea și degresarea sunt fabricate din materiale complet hipoalergenice și nu pot provoca reacții negative în organism. 

Dacă maestrul folosește numai materiale de înaltă calitate în lucrarea sa, probabilitatea alergiilor este extrem de mică.

Singurul alergen este adezivul, care conține componente chimice și cianoacril. 

La extindere, maestrul ia o picătură mică de lipici și atașează genele artificiale la cea naturală, fără a atinge pielea. Dar, dacă clientul este predispus la alergii, este posibilă o reacție la fumurile de chiar și lipici de cea mai înaltă calitate.

Al doilea motiv pentru apariția alergiilor este nerespectarea măsurilor de siguranță și a regulilor pentru desfășurarea unei proceduri cosmetice.

Cum se manifestă alergia la lipici pentru gene?
Simptomele se pot manifesta în moduri diferite, în funcție de sensibilitatea corpului și de „nocivitatea” lipiciului. Cele mai frecvente simptome alergice sunt:

Roșeață a ochilor, arsură și rupere severă;
Umflarea pleoapelor, mai rar a feței și a gâtului;
Uscăciune și disconfort;
Mâncărime în zona genelor;
Febră, uneori frisoane;
Slăbiciune, amețeli și cefalee;
Umflarea mucoasei nazale, rinita alergică.
O alergie la gene poate apărea numai dacă acestea sunt materiale de calitate slabă, cu o compoziție nocivă, toxică, iar clientul are un corp sensibil.

Inregistrare
Inregistrare